Het team van Drive 128

Het team van Drive 128 bestaat uit Rob Veening en Erik-Jan van Emmerik. Zij ondersteunen ondernemers en directies met het realiseren van doelstellingen, het oplossen van problemen en het optimaliseren van de organisatie. Met meer dan 20 jaar ervaring in het Nederlandse en internationale bedrijfsleven begrijpt Drive 128 de taal van de ondernemer. Daarom is zij goed in staat te helpen.

Herkent U dat? Terugvallende vraag, de leveranciers later betalen, de bank die belt voor jaarcijfers, werknemers die vaker ziek zijn…..Het zijn problemen waar een ondernemer mee te maken krijgt. Het leidt de ondernemer af van zaken doen. De aandacht gaat naar binnen toe, terwijl de klanten buiten zijn. De partners van Drive 128 hebben dit vaker meegemaakt en helpen de ondernemer deze problemen te overwinnen.

Het team van Drive 128 kan het volgende betekenen

In de tijden dat je vraaguitval ervaart, je de betalingen maar liever even uitstelt, je de banken maar liever even niet te woord staat, vraag je Drive 128 om met jouw leveranciers om de tafel te gaan, met de banken afspraken te maken, met je een verbinding te leggen tussen jouw onderneming en de on line promotie wereld. http://drive128.nl/

Drive 128 brengt in juiste deze spannende tijden frisse nieuwe ideeën die jouw onderneming nodig heeft om te blijven voortbestaan en opnieuw te groeien en bloeien. http://drive128.nl/

Erik-Jan van Emmerik

Is een senior (Interim) financieel directeur met meer dan 20 jaar (inter)nationale ervaring in verschillende branches zoals procesindustrie, media, marketing & sales gedreven organisaties. Hij is in staat om ingewikkelde zaken om te zetten in aanstuurbare taken en processen.

Rob Veening

Is een senior (Interim) financieel directeur met meer dan 20 jaar (inter)nationale ervaring in verschillende branches zoals uitzendbranche en detachering. Rob is econoom en register controller. Hij is in staat om rust te brengen.